Kilpailu

Voita oma tv-sarja aitoplay suoratoistopalveluun

Aitoplay on kotimainen suoratoistopalvelu, jonne sisällöntuottajat voivat luoda oman tv-kanavan, määrittää kanavalleen kerta- tai kuukausimaksun, jonka tilaajat maksavat nähdäkseen kanavasisällön. Tuloutamme sisällöntuottajalle 95% (alv 0%) tilaajien maksamasta summasta. Kanavasisältö voi olla esimerkiksi viihdettä, koulutusta ja valmennusta, uutisia- ja ajankohtaisohjelmia tai varainkeruuta.

Kilpailuun voi osallistua tekemällä maksimissaan 30 sekunnin esittelyvideon omasta ohjelmastasi. Lähetä esittelyvideo 30.04.2023 mennessä Wetransfer -palvelun kautta osoitteeseen info@aitoplay.com. Vahvistamme kaikille kilpailuun osallistuneille sähköpostitse, kun olemme vastaanottaneet ilmoittautumisen.

Esittelyvideosta

Tee esittelyvideostasi mainos, jonka avulla houkuttelet katsojia tilaamaan kanavasi ja voittamaan kilpailun. Alla muutamia vinkkejä esittelyvideon tekoon:

 1. Esittäydy ja kerro kuka olet
 2. Kerro minkälaisesta tv-sarjasta on kyse
 3. Kerro minkä takia tv-sarjasi kannattaisi katsoa
 4. Editoi videosi ja tehosta sen sanomaa efektein

Palkinto

Palkinnoksi voittaja saa oman tv-sarjan* aitoplay suoratoistopalveluun veloituksetta. Palkinto pitää sisällään:

 • Aitoplay Silver -paketin 12 kuukaudeksi
 • 2 viikon markkinointikampanjan sosiaalisessa mediassa (Instagram, Facebook ja TikTok)
 • 95% (alv 0%) kanavasi tuotoista
 • 60 minuutin Ilmaisen käsikirjoitus ja ohjelmasuunnittelu konsultaation

Tarkemmat ohjeet kilpailuun osallistumisesta

 1. Kuvaa itse tai ystäväsi kanssa houkutteleva esittelyvideo tv-sarjastasi
 2. Jaa tekemäsi esittelyvideo ainakin Instagram tililläsi ja täg aitoplay. Voit jakaa sen myös muilla some -kanavillasi.
 3. Lähetä esittelyvideo Wetransfer -palvelun kautta osoitteeseen info@aitoplay.com
 4. Kirjoita Wetransfer lisätietokenttään oma nimesi, sähköpostiosoitteesi johon lähetämme vahvistuksen kilpailuun osallistumisesta sekä ohjelmasi nimi
 5. Kilpailuun osallistuvalla tulee olla oikeudet esitettäviin materiaaleihin
 6. Videosisältö ei saa sisältää K18 materiaalia
 7. Videosisältö ei saa sisältää rikollista toimintaa

Voittajan valinta

Aitoplay valitsee parhaat videot, jotka esitetään aitoplay:n Instagram kanavalla. Esittelyvideo, jolla on eniten tykkäyksiä 30.04.2023 mennessä voittaa kilpailun.

Kilpailun voittajan vastuulla on ohjelmarungon suunnittelu, raakavideomateriaalin kuvaaminen sekä editointi. Palkinto on lunastettavissa 31.07.2023 mennessä.

Oletko kiinnostunut osallistumaan kilpailuun mutta et tiedä miten lähteä liikkeelle? Lue blogit oman ohjelman teosta ja suunnittelusta osoitteesta www.aitoplay.com/blogi. Voit myös olla yhteyksissä info@aitoplay.com niin autamme sinut alkuun.

* tv-sarja:lla tarkoitetaan ohjelma sarjaa, joka esitetään aitoplay suoratoistopalvelussa osoitteessa www.aitoplay.com. Sarjaa ei esitetä televisiossa.