Esittelyssä Paljastuksia Iida Vainiolta aitoplay sarja

Kultamekkona julkisuuteen nousseen Iida Vainion aitoplay kanava esittelee paljastuksia mediapersoonasta joita ei aikasemmin olla julkisuudessa kuultu. Iidan aitoplay kanavalla lyödään fatkat pöytään ja katkaistaan huhuilta siivet. 

Paljastuksia Iida Vainiolta aitoplay kanava sai alkunsa, kun kotkasta kotoisin oleva ja nykyisin Helsingissä asuva urheilutoimittaja sekä sosiaalisen median ammattilainen halusi päästä jakamaan asioita omasta näkökulmasta ilman filtteriä eli täysin rehellisesti. Aitoa puhetta sisältävä kanava 

Iidan aitoplay kanavan sisältö koostuu nuoren naisen elämän monista aihealueista ja niitä käsitellään hyvinkin henkilökohtaisesti. Hän muun muassa kertoo yllättäviä paljastuksia parisuhteestaan ja jakaa melko rankkojakin kokemuksia elämästään. 

Käytännössä yhdessä yössä julkkikseksi nousseen Vainion elämää seuraavat tuhannet ihmiset hänen some kanavillaan, mutta hänet voidaan nähdä myös median valokeilassa, mikä on tuonut esiin julkisuuden negatiivisiakin kokemuksia joita hän haluaa tuoda esiin. Julkisuuden henkilönä on joutunut käymään läpi salakuvaamista, ilkeitä kommentteja sekä jopa uhkailua. 

Menneisyyden muistojen ja tapahtumien käsittelyn lisäksi nuori vaikuttaja kertoo omista tulevaisuuden haaveistaan sekä tavoitteistaan. Iida esimerkiksi kertoo hänen taloustilanteestaan sekä minkä suuruisiin tuloihin hän olisi valmis tyytymään kuukausitalolla. 

Kameran edessä oleminen on urheilutoimittajalle sekä aktiiviselle sosiaalisen median vaikuttajalle luontevaa, joten myös oman aitoplay sarjan kuvaaminen oli Iidalle tältä osin vaivatonta. Haasteellista sarjan kuvaamisessa olivat rankkojen aiheiden läpikäyminen, joista hän ei ollut aikaisemmin julkisuudessa puhunut. 

Vinkkinä uusille sisällöntuottajille Iida kannustaa olemaan rohkeasti oma itsensä ja uskaltaa hyppäämään kokeilemaan uutta ja luomaan itsellensä oma aitoplay kanava, joka voi toimia hyvänä urapolkuna.


Sarjassa käytetty kalusto:

Kamera: Sony A7IV

Mikrofoni: Rode Wireless Go langaton mikrofoni

Kolmijalka: 3 Legged Thing Punks Patti

Ediointiohjelma: OpenShot Video Editor. Versio 3.0.

Iidan kanavasisältö:

Tuotantokausia: 1

Jaksoja: 6

Jakson kesto: n. 10 min


Paljastuksia Iida Vainiolta aitoplay kanavaan voi tutustua täällä tai osoitteessa www.aitoplay.com/.

Iidaa voi seurata myös hänen suosituilla somekanavillaan:

Instagramissa: @idavainio

Twitterissä: @idavainio

TikTokissa: @vainioiida