Esittelyssä Laura Kaartinen ja #vainlaurajutut aitoplay sarja

Laura Kaartinen on äiti, kuntosaliyrittäjä, sosiaalisen median moniosaaja, ammattivalmentaja, personal trainer sekä Life Coach. Hän omistaa Euroopan ensimmäisen ekologisen kuntosalin Greenfit Ruoholahden. Hänen arkeansa seuraa yli 13,800 seuraajaa Instagramissa ja hänet tunnetaan suositusta Omannäköisesti -podcastista. Laura julkaisi oman reality sarjan aitoplay alustalla tammikuussa 2023.


Paljon tekevälle sattuu ja tapahtuu, mutta arjen haasteet saa nujerrettua huumorilla sekä oikealla asenteella. Kanavan nimi #Vainlaurajutut olikin Lauralle heti selvä, sillä hänen päiväänsä mahtuu monia tapahtumia ja joskus odottamattomia käänteitä.

Somevaikuttajana Laura kokee, että videoblogin tekeminen antaa mahdollisuuden hänen seuraajilleen tutustua hänen todelliseen persoonaansa, sillä Instagram on vain pintaraapaisu kaikesta siitä mitä hän tekee.

Lauran seuraajilta on tullut muiden somekanavien kautta kyselyä siitä, että minkälaisia yrittäjä äidin päivät on, joten videoblogin tekeminen tuntui hänestä  sopivalta tavalta kertoa omasta arjesta. Lauran aitoplay sarjassa nähdään miten yrittäjyys, perhearki ja ystävyyssuhteiden sovittaminen yhteen onnistuu. Katsojat pääsevät hyppäämään mukaan kuntosaliyrittäjän arkeen ja pääsevät tutustumaan kuntosali Greenfit Ruoholahteen, Lauran valmennettaviin sekä jopa hänen kotiinsa. Jaksoja hän ei ole etukäteen suunnitellut tai käsikirjoittanut, joten niissä päästään näkemään ihan aitoja paloja Lauran elämästä. #Vainlaurajutut sopiikin hyvin yrittäjille, sosiaalisen median vaikuttajille tai sellaiseksi haluaville. Katsomalla sarjan saat hyvän käsityksen siitä, että mitä yrittäjyys ja itsensä likoon laittaminen todellisuudessa on.

Laura toivoo, että hänen aitoplay jaksonsa inspiroisivat yrittäjiä sekä siitä haaveilevia luomaan uraansa ja haluaa kannustaa etenkin muita naisia ja äitejä kokeilemaan rohkeasti omien unelmiensa tavoittelua. Heti esittelyjaksosta lähtien voikin huomata, että kanavan sisältö on koukuttavaa ja jaksoja katsomalla saa hyvän sekä inspiroituneen fiiliksen. 

Muita vaikuttajia sekä yrittäjiä Laura kannustaa oman aitoplay sarjan tekemiseen, sillä hän näkee sen olevan hyvä tapa kasvattaa omaa henkilöbrändiä. Videon välityksellä saa kerrottua ja välitettyä tunnelmaa monipuolisemmin kuin kuva- ja tekstipostausten muodossa ja kun sisällöntuottaminen muissa kanavissa on tuttua, niin kuvaaminen käy luonnostaan. Lauran mielestä valmiiden jaksojen näkeminen on palkitsevaa.


Sarjan kuvauksissa käytetty kalusto:

Kamera Selfietikku Editointi

Lauran kanavasisältö:

Tuotantokausia: 2 Jaksoja: 12 Jakson kesto: n. 12 min


Kurkista kulissien taakse yrittäjä- ja sosiaalisen median osaaja Lauran arkeen tästä linkistä tai osoitteessa www.aitoplay.com/.

Ota vielä seurantaan Lauran sosiaalisen median kanavat, joiden kautta pääset tutustumaan häneen uusista näkökulmista:

Instagram: @laura.kaartinen

TikTok: @laura.kaartinen

Supla podcast: Omannäköisesti 


Mikäli tarvitset apua oman sarjan suunnittelussa, niin ota yhteys osoitteeseen info@aitoplay.com. Muussa tapauksessa voit rekisteröityä palveluun ja aloittaa oman kanavasi jo tänään.