Esittelyssä Karavaanigringot – Matkalla Malagaan aitoplay sarja

Suomalaisesta tosi-tv:stä tuttu Big Brother Suomi sekä Selviytyjät voittaja  Kristian Heiskarin aitoplay sarja Karavaanigringot on neljän kolmekymppisen miehen videopäiväkirja toukokuussa 2022 startanneesta automatkasta Suomesta Malagaan. 

Kun Suomen kolea sää alkoi kyllästytämään, saivat kaverukset Kristian ja Frank, sekä yhteiset ystävät Steffe sekä Tino idean pakata kimpsut ja kampsut matka-autoon ja lähteä ajelemaan kohti Espanjan aurinkorantoja. Helsingistä Malagaan on välimatkaa 4,300 km, mikä tarkoittaa parin päivän ajomatkaa. Kohteeseen ei suinkaan mennä suorinta tietä, vaan porukka tekee pysähdyksiä Euroopan tunnetuissa kohteissa kuten Amsterdamissa sekä Pariisissa, joissa vieraillaan nähtävyyksissä sekä seurataan jalkapallon MM-kisoja. Matka huipentuu kuuman moottoritien päässä sijaitsevalle Aurinkorannikolle, jonne ystävykset majoittautuvat. 

Tien päällä huumori on isossa osassa reissaajien arkea ja katsojille ilo tarttuu jakson välityksellä takuuvarmasti. Samalla matkailun avartaessa syntyy syvällisempää pohdintaa maailmasta, mutta siitäkään ei viihdettä puutu. Sarjaa voisikin suositella heille, jotka pitävät aidosta viihteestä, eivätkä ota asioita liian tosissaan. 

Sarja on saanut alkunsa Kristianin seuraajien pyynnöstä nähdä lisää viihdettä, jota on nyt mahdollista nähdä edullisesti aitoplaylla. Sarjassa on haluttu esittää aidosti dokumentoitua sisältöä elämästä tien päällä, jossa tilanteet muuttuvat nopeallakin tahdilla, eikä kaikki aina mene käsikirjoituksen mukaan.

Uusille sisällöntuottajille Kristian vinkkaa, että sarja on hyvä tehdä hyvässä tiimissä, jossa yhteistyö on sujuvaa. Lisäksi laatuun kannattaa panostaa niin teknisesti kuin sisällöllisestikin. Sarjan ja kanavan sisällön suunnittelluun voi käyttää aikaan, mutta liian käsikirjoitettua ohjelmasta ei kannata tehdä, sillä tilanteet voivat muuttua. 


Sarjan kuvauksessa käytetty kalusto:

Kamera: Sony AC73 , Panasonic HC-x2000 ja Sony Fdrx3, 

Mikrofoni: Rode

Editointi: Premier


Kristianin kanavasisältö:

Tuotantokausia: 1 

Jaksoja: 7

Jakson kesto: 8 min


Karavaanigringojen roadtrippiä Malagaan pääsee seuraamaan täällä tai osoitteessa www.aitoplay.com/

Kristiania voi seurata myös hänen suosituilla somekanavillaan:

Instagramissa: @heikrisse

Twitterissä: @heiskarik

TikTokissa: @heikrisse

Kotisivut: kristianheiskari.fi

Mikäli tarvitset apua oman sarjan suunnittelussa, niin ota yhteys osoitteeseen info@aitoplay.com. Muussa tapauksessa voit rekisteröityä palveluun ja aloittaa oman kanavasi jo tänään.