Esittelyssä Eve & Dani sekä Lehtokaiset aitoplay sarja

Kotimaisesta tosi TV:stä tutut Eve Uosukainen sekä Daniel Lehtonen perustivat omat aitoplay kanavansa kesällä 2022, jonka jälkeen se saavutti nopeasti tuhansia katselukertoja. Kanavalta ei viihdettä ja draamaa puutu kun pariskunta esittelee arkeaan aurinkorannikolla, tutustuu paikalliseen kulttuuriin ja juhlii ystäviensä kanssa. Sarja sopii etenkin heille, jotka haaveilevat ulkomaille muuttamisesta, pitävät aidosta viihteestä eivätkä pelkää draamaa!

Eve ja Dani Espanjassa

Aitoplaylla Lehtokaiset sarja uppoutuu Espanjassa asuvan pariskunnan arkeen ja paljastaa katsojille keitä koko kansan tuntemat Dani ja Eve oikeasti ovat. Pariskunnan aitoplay kanava tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaksikkoon, jossa käsitellään asioita joista ei olla aikaisemmin julkisuudessa kuultu. Sarjan nimi syntyi yhdistämällä Even ja Danin sukunimet eli Uosukainen ja Lehtonen, mikä muuntautui Lehtokaisiksi ja tätä uniikkia nimeä he myös haluavat kantaa yhdessä tulevaisuudessa mennessään naimisiin.

Lehtokaiset aitoplay sarja tarjoaa mahdollisuuden tutustua miltä muutto ulkomaille oikeasti tuntuu ja mitä elämä ulkosuomalaisena Espanjassa oikeasti on.  Asioita ei kaunistella, eli jaksot tarjoavat totuudenmukaisia näkemyksiä ulkomailla asumisesta niin hyvässä kuin pahassakin. Matkustus on tärkeässä roolissa Danin sekä Even elämässä ja katsojat pääsevät hyppäämään auton kyytiin ja roadtripille Espanjasta Suomeen, sekä pääsevät tutustumaan espanjalaisten kaupunkien lisäksi myös muun muassa Portugaliin, joka on Danin vauhdikkaan poikien reissun matkakohde. 

Huumorintajuinen pariskunta viihdyttää jaksoissa asettamalla toisilleen mitä luovimpia haasteita kuten vartalomaalausta ja brassivahausta, joissa tarkoituksena on mennä mukavuusalueen äärirajoille tai oikeastaan sieltä kokonaan pois. Eve ja Dani pääsevät – tai siis joutuvat kohtaamaan pelkojaan ja näistä tilanteistahan syntyy itkua, naurua sekä syvällistä keskustelua. Haaste tehtävät joutuvat kuitenkin hetkeksi tauolle, sillä Eve joutuu odottamattomaan tapaturmaan josta toipumista käsitellään ensimmäisessä tuotantokaudessa. Pitkäjänteisen kuntoutumisen jälkeen arki rullaakin taas jo tavalliseen tapaan ja Evekin nähdään tyttöjenreissulla Sevillassa. 

Aktiivinen urheilusta nauttiva pariskunta ottaa kamerat mukaan myös lenkkipoluille johon he suuntaavat kavereidensa kanssa. Katsojat voivat olla varmoja siitä, että pääsevät nauttimaan Espanjan vuoristomaisemista ja näkevät mitä hyvinvointimahdollisuuksia maassa on tarjolla. Tietysti liikunnan ja hyvinvoinnin vastapainoksi nähdään myös biletystä, eli hauskanpitoa ei todellakaan olla unohdettu! Luvassa on venebileitä, levyjulkkarit, espanjalaisia perinnejuhlia ja paljon muuta.


Sarjan kuvauksessa käytetty kalusto:

Kamera: iPhone 13 Pro, DJI Mavi 2 drone & DJI Osmo Pocket 2

Editointi: OpenShot Video Editor. Versio 3.0.

Lehtokaisten kanavasisältö:

Tuotantokausia: 3

Jaksoja: 15

Jakson kesto: n. 20 min


Eve ja Dani yhteiskuva

Hyppää mukaan Lehtokaisten vauhdikkaaseen arkeen aurinkoisessa Espanjassa ja tutustu koko kansan tunteman pariskunnan elämään pintaa syvemmältä täällä tai osoitteessa www.aitoplay.com/.

Ota myös seurantaan Lehtokaisten sosiaalisen median kanavat, joissa voit seurata lisää heidän arkeaan:

TikTok: @rroosaeveliinaa

Instagram: @roosaeveliinaa & @file_dani

Mikäli tarvitset apua oman sarjan suunnittelussa, niin ota yhteys osoitteeseen info@aitoplay.com. Muussa tapauksessa voit rekisteröityä palveluun ja aloittaa oman kanavasi jo tänään.