Esittelyssä Dr. Sykerö ja Riimien välistä aitoplay sarja

Vuodesta 2005 lähtien musiikkia tehnyt ja kolme soololevyä julkaissut järvenpääläinen Dr. Sykerö tunnetaan legendaarisena Rap-artistina, jonka aitoplay kanavalla päästään tutustumaan musiikkialan kovimpiin toimijoihin ja heidän uniikkeihin haastatteluihinsa. Sarjan dokumenttimainen tyyli tarjoilee jaksoissaan paljon sellaista mitä aikaisemmin ei olla nähty. 

Riimien välistä aitoplay sarjassa päästää suoraan backstagelle kuuntelemaan rehellistä puhetta, ennenkuulemattomia artistiesittelyjä sekä parhaita paloja live keikoilta. Mukana nähdään joukko suomalaisia musiikkialan nimiä kuten Sepe Susi, Eino Antiwäkki, veljekset Dj Glem ja Dj AmpulliAnssi, Laiska Leppone, Kari Tiilikaine sekä monia muita artisteja joiden haastatteluista vastaa alalla toimiva Börsta B.

Aitoplaylla nähtävät artistihaastattelut antavat faneille mahdollisuuden tutustua artisteihin aivan uudella tavalla, sekä alasta kiinnostuneille vinkkejä aloittamiseen monesta näkökulmasta. Dr. Sykerön kanavalla tilaajat pääsevät eturivissä näkemään minkälaista studioelämä on ja kuulemaan tarinoita legendojen synnystä. 

Studiolla kuvattaessa nähdään myös miten suomiräppiin syntyy uusia riimejä joita kuullaan myös keikoilla pääkaupunkiseudulla. Dr. Sykeröä sekä muita kanavalla esiintyviä artisteja voi kuulla klubikeikkojen lisäksi myös mm. Vantaa Rap tapahtumassa. 

Uusille aitoplay sisällöntuottajille kanavan tekijät antavat vinkiksi sen, että alkaa luomaan kanavasisältöä itselleen mieluisasta aiheesta vaikka se ei olisikaan uuniikki teema, sillä tärkeintä olisi luoda sisältöä uudesta näkökulmasta. 


Sarjan kuvaamisessa käytetty kalusto

Kamera: puhelimella Samsung 

Mikrofoni: ei

Selfie tikku: ei

Tripod: ei

Editointi: editointi puhelimella 


Dr. Sykerön kanavasisältö:

Tuotantokausia: 1

Jaksoja: 11+

Jakson kesto: n. 25 min


Hyppää mukaan suomiräpin maailmaan ja tutustu Dr. Sykeröön ja muihin artisteihin tästä tai osoitteessa www.aitoplay.com/.

Ota myös seurantaan Dr.Sykerön sosiaalisen median kanavat, joista löytyvät myös ajankohtaiset keikat:

Spotify: @Dr.Sykerö

IG: @vekkuliverstas 

YoutTube: @Dr.Sykerö

Mikäli tarvitset apua oman sarjan suunnittelussa, niin ota yhteys osoitteeseen info@aitoplay.com. Muussa tapauksessa voit rekisteröityä palveluun ja aloittaa oman kanavasi jo tänään.