Esittelyssä bloggaaja Tiina ja Fit Fat Mama aitoplay sarja

Tiina, eli Fit Fat Mama on sisällöntuotannon konkari ja tunnettu bloggaaja. Hänen blogillaan on ollut parhaimmillaan 60.000 sivunäyttöä ja Tiina on toiminut Fitfashion blogiyhteisön ammattibloggaajana. Nyt häntä pääsee seuraamaan Instagramissa sekä videoblogin muodossa aitoplay suoratoistopalvelussa. Fit Fat Mama -kanava on ollut aitoplay alustalla Elokuusta 2022 lähtien.

Fit Fat Maman kanava on täydellinen sekoitus perhe-elämää, matkailua ja liikuntaa. Tiinan kanavaa seuraamalla pääset hänen mukaansa vauhdikkaaseen perhearkeen, monipuolisiin treeneihin sekä ulkomaanmatkoille etelän lämpöön, Teneriffalle ja Kyprokselle.

Alunperin Fit Fat Mama blogi syntyi hänen esikoisensa ollessa vain muutaman kuukauden ikäinen. Tuolloin Tiina sai inspiraation kirjoittamisesta, jota hän jatkoi kahdeksan menestyksekästä vuotta. Nykyään Tiina on keskittynyt videoblogin tekemiseen kirjoittamisen sijaan, sillä videoblogi vastaa paremmin hänen seuraajiensa tarpeita. Videoblogin kautta hän uskoo pääsevänsä välittämään paremmin eleet sekä tunteet, jotka ovat isossa roolissa hänen sisällöntuotantoaan. Tiinaa vauhdikkaaseen arkeen on helppo samaistua.

Fit Fat Mama -kanavalta löytyy Fit Mama treenit, vinkkejä henkiseen hyvinvointiin ja elämänhallintaan sekä May Day -sarja, jossa Tiina kertoo avoimesti tärkeistä aiheista kuten eroperheen arjesta kahden lapsen äitinä sekä puolisona.

Kanava on suunnattu kaikille, jotka ovat lukeneet Fit Fat Mama -blogia tai haluavat tutustua Tiinaan videoblogin muodossa.Kanavalta löytyy Fit Mama treenit, eli sarja treeniohjeita joiden avulla voi tehdä oman salitreenin video-ohjeiden avulla Tiinan opastuksella. Ohjeista löytyvät kokovartalo treenit sekä spesifimmät harjoitukset kuten tehokas jalkatreeni, sekä vinkit tehokkaaseen lomalla treenaamiseen esimerkiksi ulkomailla matkustaessa. Lisäksi Tiina jakaa terveellisiä ruokavinkkejä, joista saa inspiraatiota omaan arkeen ja saa tehtyä hyviä valintoja omalle ruokalautaselle.

Parasta jaksojen tekemisessä onkin Tiinan mielestä niiden päiväkirjamaisuus, jonka avulla voi käsitellä suuriakin elämän asioita ja tärkeät tapahtumat jäävät muistiin myös itselleen. Videoita Tiina ei ollut aikaisemmin editoinut, mutta sekin taito karttui nopeasti ja nyt hän julkaisee jaksoja säännöllisesti. Videoblogin tekemisen hän kokee helpoksi ja kamera kannattaakin pitää aina mukana ja päällä, eteenkin jos on tekemässä jotain uutta ja mielenkiintoista. Oma persoona kannattaa tuoda rohkeasti esille eikä mielipiteitä ja ajatuksia kannata liikaa piilotella. Olemalla oma itsensä tulee paras tulos.

Uusille aitoplay sisällöntuottajille Tiina haluaa antaa vinkiksi sen, että kannattaa rohkeasti lähteä kokeilemaan videosisällön tuottamista, mikä antaa mahdollisuuden ilmaista itseään laajalti.


Sarjassa käytetty kalusto:

Kamera: Puhelin ja DJI minikamera

Mikrofoni: Ei

Selfie tikku: Ei

Tripod: EI

Tiinan kanavasisältö:

Tuotantokausia: 14 Jaksoja: 40+Tiinan iloisen liikunnalliselle kanavalle pääset täältä tai osoitteessa www.aitoplay.com/

Pääset myös seuraamaan Tiinaa muissa kanavissa: 

Instagramissa: @fitfatmamatiina

Blogi: https://www.blogit.fi/fit-fat-mama

Mikäli tarvitset apua oman sarjan suunnittelussa, niin ota yhteys osoitteeseen info@aitoplay.com. Muussa tapauksessa voit rekisteröityä palveluun ja aloittaa oman kanavasi jo tänään.